Kari Viholainen

Terveisiä hallitukselle!

 

Tästä hallitus ei puhu:" 3 miljardin sote-säästölistalla vanhukset, vammaiset ja nuortenpsykiatria​."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kovat arvot vallalla. Vanhuksia on kotona ties missä kunnossa. Kotihoitajat juoksevat paikasta toiseen jatkuvan kiireen vallitessa. Vammaiset joutuvat pahimmassa tapauksessa muuttamaan avustetusta asumisesta muutaman vuoden välein kun kilpailutetaan palveluita.

Psykiatriassa hoidetaan "tulipaloja" kun hoidon tarve on suurempi kuin hoidon tarjonta. Varhaisen hoitamisen linja ei toteudu. Psykin laitoshoitoon ei pääse kuin vasta silloin kun tilanne on muuttunut akuutiksi ja moni mutkikkaaksi.

On nuoria, jotka ovat hukassa. Peruskoulun jälkeistä ammattitutkintoa ei ole, työtä ei ole, eikä välttämättä ystäviäkään. Kovaa on arki ja kova on hallituksen politiikkakin. Ehkä suomalainen on vielä jollakin tapaa ihminen, mutta pakolainen ei ole ihminen lainkaan.

Amerikassa riehuu hirmumyrskyt, mutta kyllä se täällä Suomessakin näyttäisi olevan tarvetta uimarenkaalle. Muutenhan tässä hukkuu yks sun toinen hoidon puutteeseen ja välinpitämättömyyteen. Pelastukoon ken vielä voi...Hallitus perk...

Voi tätä sote-uudistuksen ihanuutta.!!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän NiiloMkel kuva
Niilo Mäkelä

Erittäin valitettavaa ja samaan aikaan hyväosaiset saavat lisää etuuksia.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

"Peruskoulun jälkeistä ammattitutkintoa ei ole, työtä ei ole, eikä välttämättä ystäviäkään."

Jokainen saa itselleen ammattitutkinnon, jos henkilöllä itsellä on siihen haluja. Harva taitaa edes tietää kuinka paljon rahaa ja työtunteja satsataan eri tukitoimiin jotta opiskelija oppinnot saisi vietyä loppuun.

Toimituksen poiminnat