Kari Viholainen

Siikalatvan kunnan terveysasema keskelle Oulua. Oululaiset kiittävät!

Uutinen siitä, että Siikalatvan kunnan terveysasema tulee Oulun kaupungin keskustaan parhaimmalle paikalle sai hetkeksi luulemaan, että talvi on jo eletty ja aprillipäivää vietämme. Niin uskomattomalta uutiselta terveysaseman perustaminen kuulosti.

Ihan Hesaria myöten asiasta uutisoitiin. Mutta kuinkas ollakaan. Tämähän onkin totta. Oulun kaupunki itse lakkautti kaksi terveysasemaa keskustasta suututtaen oululaisia. Ketä yllättää yksityisten lääkäriasemien saapuminen Oulun kaupungin keskustaan?

Oulun kaupungin virkamiehet ja poliittiset päättäjät ovat taatusti tienneet, että näin tulee käymään. Mehiläiseltä hyvä bisnesveto perustaa Siikalatvan kunnan kanssa terveyskeskus Oulun kaupungin sydämeen.

Erästä tv-ohjelmaa lainaten voi todeta, että tämä on hyvä uutinen. Minä vaihdan Tuiran terveysaseman Siikalatvan terveysasemaan heti kun se on mahdollista. Luulen, että niin tulee tekemään aika moni muukin oululainen, sillä jokaisella on valinnan vapaus vaihtaa terveysasemaansa vuodeksi kerrallaan.

Oulun kaupungin sosiaali-ja terveys asioista päättäneille virkamiehille sekä poliittisille päättäjille heitän kysymyksen, että, miten meni niin kuin omasta mielestänne?

Veitte kunnalliset terveysasemat keskustasta, mutta kannattiko? Kiitos Siikalatvan kunnalle siitä kun näin paljon välittävät oululaisten tärkeistä terveyspalveluista. Miten me voimme koskaan tämän korvata.?

Ehdotankin, että Siikalatvan kunta on pikaisesti julistettava Oulun kaupungin sydänystävä-kunnaksi, jos sitä ei ole vielä tehty! Siikalatvan kunta on osoittanut mitä suurinta huomioimista ja välittämistä oululaisia kohtaan kun perustaa kaupungin parhaimmalle paikalle terveysaseman yhdessä Mehiläisen kanssa.

Stokka siitä vierestä lähti, mutta terveysaseman tulo lämmittää niin mieltä

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Siikalatvan kunta muodostuu Kestilän, Piippolan, Pulkkilan ja Rantsilan entisistä kunnista. Lopetetaanko näistä omat terveysasemat?

Käyttäjän hoitaja kuva
Kari Viholainen

En osaa vastata kysymykseesi. Eli en tiedä.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Ei lopeteta. Mehiläinen hoitaa jo Siikalatvan terveyspalvelut.

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/siikalatvan-terv...

Toimituksen poiminnat